Toimintakertomukset

Staran toimintakertomuksista löydät tiiviisti vuotuiset talous- ja henkilöstöluvut sekä jutut töistämme ja ihmisistä niiden takana. 

Kolme miestä tutkii piirustuksia Suvilahden kaasukellon huipulla.

Staran vuosi 2021

Toisena koronavuonna tulimme Helsingin apuun nopeaa reagointia vaativissa varautumisen ja valmiuden tehtävissä. Vuoteen mahtui myös isoja muutoksia: Helsinki on päättänyt kilpailuttaa jatkossa entistä enemmän töitä markkinoilta, ja me Starassa aloitimme kehittämis- ja tuottavuusohjelman. Perustehtävämme säilyy ja kirkastuu, olemme jatkossakin Helsingin luottokumppani ja jatkuvuuden turvaaja. Pidetään yhdessä Stadista huolta!

Tutustu vuosikertomukseen


Työntekijä katsomassa työn etenemistietoja tabletilta.

Staran vuosi 2020

Koronavirus haastoi kaupunkien toimintakyvyn vuonna 2020. Vuoden aikana Starasta kehkeytyi Helsingin luottokumppani myös terveysturvallisuudessa. Uusien vastuiden ohessa hoidimme perustehtävämme häiriöttä. Liikevaihto kasvoi ennätyksellisen suureksi ja saavutimme taloustavoitteemme. Asiakastyytyväisyys kasvoi, tapaturmataajuus pysyi alhaisena ja sairauspoissaolot vähenivät edelleen.

Tutustu vuosikertomukseen


Staran säiliöauto pesemässä Helsingin kauppatoria. Kuva: Veikko Somerpuro

Staran vuosi 2019

Vuosi 2019 oli Staralle vastuullisuuden, digikehittämisen ja taloudellisen menestyksen vuosi: rakensimme Helsingistä maailman toimivinta kaupunkia ja varauduimme tulevaan. Asiakastyytyväisyys kasvoi ja tapaturmataajuus laski. Solmimme laajat digiratkaisut mahdollistavan allianssisopimuksen ja valmistelimme uuden ympäristöohjelman.

Tutustu vuosikertomukseen

Toimintakertomus

Toimintakertomus 2018, PDF

Toimintakertomus 2017, PDF

Toimintakertomus 2016, PDF

Toimintakertomus 2015, PDF

Toimintakertomus 2014, PDF

Toimintakertomus 2013, PDF

Toimintakertomus 2012, PDF

Toimintakertomus 2011, PDF

Toimintakertomus 2010, PDF

Toimintakertomus 2009, PDF