Hae meille töihin

Teemme töitä toimivan Helsingin hyväksi.

Staralaiset puusepän töissä.
Kuva: Veikko Somerpuro

Haluatko työskennellä toimivan Helsingin hyväksi? Stara on kaupungin oma, luotettava ja työhönsä sitoutunut palveluntuottaja. Innostava tehtävämme on rakentaa ja hoitaa Helsinkiä, Suomen pääkaupunkia. Haluamme kehittyä työssämme jatkuvasti.

Monta osaajaa, monta ammattia

Starassa työskentelee yli 1 200 eri alojen ammattilaista 150 eri ammattinimikkeellä. Työt vaihtelevat erityisosaamista vaativista kentän töistä suunnittelu-, projekti- ja johtotehtäviin.

Monet työmme ovat kausiluonteisia, ja kesällä henkilöstön määrä kasvaa lähes 1 500 työntekijään. Tarjoamme myös runsaasti kesätyöpaikkoja nuorille. Starassa on myös pitkä kokemus oppisopimuskoulutuksesta, jota järjestetään rekrytointitarpeen mukaan. 

Tutustu Staran avoimiin työpaikkoihin Helsingin kaupungin Avoimet työpaikat -sivuilla. Kirjoita hakusanakenttään Stara, niin näet avoimet tehtävät.

Työntekijätarinat

Katso kaikki artikkelit

Mitä Stara tarjoaa sinulle?

Tarjoamme tärkeitä tehtäviä Helsingin omassa palvelutuotannossa. Me teemme Helsingistä yhä toimivamman ja viihtyisämmän.

Starassa on tilaa kasvaa ja kehittyä.  Tuemme henkilöstömme osaamista uran kaikissa vaiheissa. Olemme koulutusmyönteinen talo, joka pitää huolta työntekijöistään

Työturvallisuus on tärkeä osa toimintaamme. Tavoitteemme on aina nolla tapaturmaa.

Stara luo paitsi viihtyisämpää Helsinkiä myös reilumpaa maailmaa. Harmaan talouden torjunta, eettiset hankinnat, luonnon monimuotoisuuden tukeminen ja ympäristöstä huolehtiminen ovat tärkeä osa arkista toimintaamme.

Tutustu kausityöntekijämme päivään