Julkaisuja ja materiaaleja

Työmme näkyy ympäri vuoden Helsingin kaduilla ja puistoissa, pelloilla ja metsissä, merellä ja saarissa. Kerromme tekemästämme työstä esimerkiksi näillä verkkosivuilla, toimintakertomuksissa ja sosiaalisessa mediassa.

Mikäli et löydä vastausta etsimääsi julkaisuistamme tai verkosta, ota yhteyttä Staran viestintään, stara.viestinta@hel.fi.

Toimintakertomus

Staran toimintakertomuksista löydät tiiviisti vuotuiset talous- ja henkilöstöluvut sekä jutut töistämme ja ihmisistä niiden takana. 

Stadin rakentaja -lehti

Henkilöstölehti Stadin rakentaja ilmestyy kahdesti vuodessa. Lehdessä on paljon myös yhteistyökumppaneita ja muita Staran ystäviä kiinnostavaa materiaalia.

Stara verkossa ja somessa

Stara julkaisee uutisia ajankohtaista asioista verkon etusivullaan. Staran jälkiä voit seurata myös Instagram-kuvapalvelussaFacebookissaLinkedIn:ssä ja Luottokumppani-blogissa. Tykkää Staran kuvista ja jutuista, kommentoi ja seuraa @starahelsinki tai postaa meille kuvia #starahelsinki hashtagia käyttäen.

Staran valokuvat

Voit käyttää Starasta kertovissa jutuissa valokuviamme, joita on koottu Helsingin kaupungin aineistopankkiin (avautuu uuteen välilehteen). Kerrothan kuitenkin aina kuvaajan nimen ja kuvalähteen – Helsingin kaupunki.

Medialle – ota yhteyttä

Tarvitsetko tietoa lumitöiden etenemisestä, lähipuistosi istutuksista tai koulun ikkunaremontista? Etsimme juttuusi sopivan asiantuntijan ja ruohonjuuritason tekijän. Ota yhteyttä viestintään!