Työtä toimivan kaupungin hyväksi

Staran palvelupolku kuvattuna piirroksessa, jossa näkyy esimerkiksi kasvihuone, puistojen kunnossapitoa, rantojen siivousta ja katujen lakaisua.

Stara on Helsingin kaupungin sisäinen palveluntuottaja, liikelaitos, jota johtaa toimitusjohtaja. Stara kuuluu kaupungin organisaatiossa keskushallintoon, jota johtaa kansliapäällikkö. Staran toimintaa ohjaa ja valvoo johtokunta.

Organisaatiomme koostuu kuudesta yksiköstä. Me tarjoamme kaiken, mitä toimivaan kaupunkiin kuuluu.
Pääset tutustumaan tarkemmin Staran yksikköihin täältä.

Helsingin kaupungin organisaatio rakentuu yhdeksästä eri toimialasta ja liikelaitoksesta, joilla kaikilla on omat tehtävänsä. Kaupungin organisaatioon pääset tutustumaan tarkemmin kaupungin ennakkoperehdytysmateriaalista (linkki vie ulkoiseen palveluun) tai kaupungin omilta sivuilta (linkki vie ulkoiseen palveluun). Alla olevasta kuvasta löydät Staran liikelaitokset -kohdasta.

Helsingin kaupunkikonserni kuvattuna erivärisinä ja kokoisina palloina. Vaaleanpunaisella toimialat (4 kpl), joista suurin pallo on sosiaali- ja terveystoimiala. Keltaisella osakkuusyhteisöt (38 kpl), joista suurin on Helen Oy. Vaaleansinisellä kuvattu kuntayhtymät (6 kpl), joista suurin on HUS. Liikelaitokset (6 kpl) on kuvattu harmailla palloilla: HKL-liikelaitos ja Stara ovat noin yhtä suuret. Kolmanneksi suurin liikelaitos on Palvelukeskus Helsinki.